E-novice

Proizvajalci

Hitro iskanje po modelu tiskalnika
 

Vračilo blaga

 

Kupec ima pravico, da brez navedbe razloga v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) prodajalca najkasneje v 15 dneh obvesti, da bo vrnil kupljeno blago (na kontaktni e-naslov [email protected]). Blago je potrebno vrniti v nadaljnjih 30 dneh od obvestila o vračilu blaga. Prejeto blago mora kupec vrniti v originalni embalaži, nepoškodovano, nerabljeno in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Vračilu obvezno priložite kopijo računa. Morebitne stroške vračila krije kupec.

Blago lahko vrnete na dva načina:

  • Kupljeno blago pošljete z računom na naslov: Birotech, Mitrovič Nedeljko s.p., Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana. Stroške vračila krije potrošnik. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
  • S kupljenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite v trgovini Birotech v Murgle centru, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.


Če je kupec odstopil od pogodbe ali vrnil prejeto blago, mu mora ponudnik vrniti vsa opravljena plačila. Vračilo plačil mora ponudnik opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe oziroma od prejetja vrnjenega blaga z nakazilom na vaš račun (le tega morate ob vračilu navesti).

Potrošnik ne more odstopiti od pogodbe

  • Če je že odprl varnostni pečat ali odpakiral blago iz originalne embalaže (kartuše, tonerji in drugi potrošni material).
  • če gre za pokvarljiv izdelek ali mu je že potekel rok uporabe naveden na izdelku (kartuše , tonerji in drugi potrošni material).

 

Reklamacije

 

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel. Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti.

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinesete na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste ga prejeli (brez da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

 

 

 

 


DomovDomov