E-novice

Proizvajalci

Hitro iskanje po modelu tiskalnika
 

Načini plačila

 

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino po povzetju

  • z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine kartuše-tonerji.com - Birotech, Mitrovič Nedeljko s.p. (po ponudbi / predračunu)

  • plačilo preko sistema PayPal: plačevanje preko sistema PayPal je eden varnejših na spletu, saj vaših podatkov o kreditni kartici ne dajete prodajalcu. Podatke o vaši kartici ima le podjetje PayPal, ki je registrirano kot banka v EU. Plačilo je preprosto: ob nakupu izberite možnost plačila preko PayPal-a in ob potrditvi naročila boste preusmerjeni na PayPal. Prijavite se v vaš PayPal račun in potrdite plačilo. Po elektronski pošti boste prejeli potrdilo plačila - iz naše strani pa potrdilo naročila. (še ni mogoče)

  • Plačilo z plačilnimi karticami ali z gotovino - osebni prevzem: Možnost plačila s plačilnimi karticami preko POS terminala (BA, Maestro, MasterCard, Eurocard, American Express) ali z gotovino omogočamo v naši trgovini V Murgle Centru (Cesta v Mestni log 55, Ljubljana).

 

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).


DomovDomov