E-novice

Proizvajalci

Hitro iskanje po modelu tiskalnika
 

 

Splošni pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji spletne trgovine kartuše-tonerji.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino upravlja podjetje Birotech, Mitrovič Nedeljko s.p., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«). Ob registraciji v sistem kartuše-tonerji.com, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine kartuše-tonerji.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

 

Dostopnost informacij

 

(povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),

 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,

 • način plačila in dostave,

 • časovno veljavnost ponudbe,

 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop, poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,

 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Načini plačila

 

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • z gotovino po povzetju

 • z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine kartuše-tonerji.com - Birotech, Mitrovič Nedeljko s.p. (po ponudbi / predračunu)

 • plačilo preko sistema PayPal: plačevanje preko sistema PayPal je eden varnejših na spletu, saj vaših podatkov o kreditni kartici ne dajete prodajalcu. Podatke o vaši kartici ima le podjetje PayPal, ki je registrirano kot banka v EU. Plačilo je preprosto: ob nakupu izberite možnost plačila preko PayPal-a in ob potrditvi naročila boste preusmerjeni na PayPal. Prijavite se v vaš PayPal račun in potrdite plačilo. Po elektronski pošti boste prejeli potrdilo plačila - iz naše strani pa potrdilo naročila. (še ni mogoče)

 • Plačilo z plačilnimi karticami ali z gotovino - osebni prevzem: Možnost plačila s plačilnimi karticami preko POS terminala (BA, Maestro, MasterCard, Eurocard, American Express) ali z gotovino omogočamo v naši trgovini V Murgle Centru (Cesta v Mestni log 55, Ljubljana).

 

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

 

Cene

Vse cene v spletni trgovini kartuše-tonerji.com vsebujejo DDV.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

 

Postopek nakupa

 

1. Naročilo v obdelavi Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.

2. Potrditev naročila Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3. Naročilo poslano Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

 

Kupec ima pravico, da brez navedbe razloga v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) prodajalca najkasneje v 15 dneh obvesti, da bo vrnil kupljeno blago (na kontaktni e-naslov [email protected]). Blago je potrebno vrniti v nadaljnjih 30 dneh od obvestila o vračilu blaga. Možnost vračila ne velja za že uporabljene artikle in za elektronske dele, ki niso več originalno zapakirani. Blago mora biti obvezno vrnjeno v originalni embalaži.

Več informacij si oglejte na strani s politiko vračil.

 

Garancija

 

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Dostava

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času.  Če je naročeno blago na zalogi v naši trgovini in naročilo oddate do 12. ure, bo blago v večini primerov odpremljeno še isti dan oz. najkasneje naslednji dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Po elektronski pošti vas bomo obvestili o nameravanem roku dostave.

Dostava se vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme preko
Pošte Slovenije. Ob odpremi pošiljke boste prejeli obvestilo, tako da boste pošiljko pričakovali. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši trgovini v Murgle centru (pritličje) na naslovu:

Birotech

Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana

Delovni čas:

Ponedeljek - petek: 8:00 - 19:00

Sobota: 9:00 - 13:00

 

Strošek dostave 

 

 • V primeru osebnega prevzema, se strošek dostave ne obračuna.

 

 • V primeru, da naročilo presega vrednost 100,00 € stroške dostave krije prodajalec.

 

 • V primeru, da naročilo ne presega vrednost 100,00 €, kupec sam krije stroške dostave v višini 3,90 €.

 

 


DomovDomov