E-novice

Proizvajalci

Hitro iskanje po modelu tiskalnika
 

 

 

Z najmemom fotokopirnega stroja Canon boste znižali stroške vašega poslovanja in se izognili investiciji za nakup nove opreme, ki zaradi bliskovitega razvoja tehnologije hitro izgublja svojo vrednost. Najem fotokopirnega stroja vam omogoča popoln nadzor nad stroški, saj boste plačevali tisto, kar dejansko potrebujete, to je strošek izpisa po strani.

 

Glavne prednosti najema kopirnega stroja:

- Ni investicije za nakup nove opreme

- Nižji in popolnoma predvidljivi stroški - plačilo po dejanski porabi (mesečni strošek = število natisnjenih strani * dogovorjena cena za stran)

- Brezplačno vzdrževanje stroja

- Brezplačen potrošni material in rezervni deli (razen papirja in sponk)

- Svetovanje pri izbiri optimalne rešitve

- Usposabljanje za uporabo kopirnega stroja

  

Glede na vaše potrebe kopiranja oz. tiskanja bomo za vas našli optimalno rešitev. S sklenitvijo najemne pogodbe določimo ceno za izpis, ki je  vaš edini in popolnoma predvidljiv strošek. V ceno izpisa so všteti vsi stroški vzdrževanja in servisiranja stroja, potrošni material, tonerji, potni stroški in rezervni deli (razen papirja in sponk). Stroj vam pripeljemo na želeno lokacijo in ga priklopimo. Obenem vas naučimo stroj uporabljati.

Za vse dodatne informacije o najemu fotokopirnega stroja nas pokličite na telefonsko številko 01 429 23 82 oziroma nam pošljite povpraševanje na [email protected] .

 


DomovDomov